Tisztelt Cégvezető, Döntéshozó!

Hiába keres informatikus szakembert, nem talál megfelelő jelentkezőt? Tudta, hogy ma Magyarországon több, mint 20.000 informatikus állás marad betöltetlen?

Egy olyan iparban, ahol az oktatási intézmények jelentik az oktatás a tudás bástyáit, és mégis helyenként 5-10 év lemaradással dolgoznak, a feladat a piaci szereplőkre hárul, hogy a leendő és meglevő dolgozóit önfejlesztésre sarkallja.

Több más sikeres projekt után éppen ezért indítottuk el a Refaktor Magazint, ahol heti rendszerességgel közlünk cikkeket, előadásokat. Mivel a magazin működése teljes mértékben nonprofit, most Önöktől kérünk segítséget: cikkírókat keresünk. Ha van olyan munkatársa, aki szívesen írna szakmai cikket, bocsásson rendelkezésére néhány óra munkaidőt erre a célra.

Ezzel nem csak a magyar IT közösséghez járul hozzá, hanem a saját cégét is reflektorfénybe helyezheti. Minden cikk alatt lehetőséget biztosítunk egy céges bemutatkozó szöveg, logó és weboldal hivatkozás elhelyezésére nem csak a szerzőnek, hanem annak a cégnek is, amelyik a cikket szponzorálta.

Ha felkeltettük érdeklődését, az alábbi elérhetőségek egyikén készséggel állunk rendelkezésére.

Köszönettel:

Pásztor János
felelős szerkesztő

+43 676 696 6276
szerk@refaktor.hu
www.refaktor.hu

Sajtó anyagok

  • Refaktor Magazin logó (világos háttér): [PNG]
  • Refaktor Magazin logó (sötét háttér): [PNG]
  • Refaktor Magazin logó (vektor): [AI] [SVG]